2962 poze   70790 vizite
Albume
Aytos Bovine BulgariaBerlineziBiala Slatina RollerBourgas RollerCeva din crescatorii Rusestii newCinpery PigeonsCozi albeCozi albe Achiziti Noi 2013Cozi albe nou album 01 01 2014Cozii albe 2013   Ce detinCulbutant de ZagrebDublumotatii Capacitii BasarabeniiFigurita ValencianaGeorgievski TumblersJucatorii de KazanJucatorii de TanganrogJucatorii de Varna BulgariaKneja Roller BulgariaKyustendil White BulgarianLasati id si nr telefonLoomOtetul de mere pentru porumbeiPaza porumbeilorPescarusi Germani Championi in ExpozitiiPescarusi TunisieniPescarusii BulgarestiPescarusii RusestiiPorumbei meiPorumbei Zburatori Turcesti FondatiRasa Bulgaresti de trenatiRase de CulbutantiRase deosebiteRotitori Turcesti Capaciti IncaltatiiRousse Bleack BulgariaRousse Mavii BulgarsckiSmooth RollerStiati caTRATAMENTEUtilizarea Cepei in Cresterea PorumbeilorVoeajorii Mei 2013Voiajorii linia Fabry   Voiajorii celebrii de la diferite crescatori din Anglia si alte crescatorii din EuropaWhitehead RollerZburator African BotternekZburator American DomesticZburator Ciung de PloestiZburator Croat de BrodskiZburator de Goteborg SuediaZburator de RegenzburgZburator de ShakhsharliZburator deUrcypinskZburator Gulerat de LimburgZburatori Cap Alb de GumbinnenZburatori CatalonieniZburatori de BakuZburatori de Baskir SpartakZburatori de BeogradZburatori de Beyaz TurciaZburatori de Cegres de KulgaZburatori de KeskemetZburatori de KorosZburatori de KurshZburatori de MakoZburatori de MemmelZburatori de MonorZburatori de NishZburatori de PermZburatori de PoterrZburatori de Prusia OrientalaZburatori de RigaZburatori de Severin   Crescatorii ai Zburatorului de Severin in ani 70-80-90   Standardul Zburator de Severin   Viorii Motati 2014      Cozi albe motati 2012Zburatori de Severin 2013Zburatori de Severin Albii IncaltatiZburatori de ShandrinskZburatori de Stara Zagora whiteZburatori de SulcukluZburatori de TopoliaZburatori de VoronejiZburatori Nuni GermaniZburatori Oglindati de BudapestaZburatori Sarbesti pe cozi albeZburatori SuedeziZburatori Turnat de RinZburatorii Castaniu Kaunas LituaniaZburatorii de AzarbaijanZburatorii de Bijeljina SerbiaZburatorii de Chilbolii BulgariaZburatorii de Chirpan SerbiaZburatorii de DancingZburatorii de FeherfarkuZburatorii de Pattern Bulgaria   Zburatorii de Pattern varianta motatiiZburatorii de Pernik Bulgaria

membru din 7 ianuarie 2012

Otetul de mere pentru porumbei

Otetul de mere este unul din cele mai vechi medicamente cunoscute de umanitate, mentionat pentru prima oara in tratate de medicina egiptene, scrise in urma cu mai bine de trei milenii. Medicii Greciei antice il foloseau pe scara larga, acesta regasindu-se si in scrierile lui Hipocrate.

Si in medicina populara romaneasca, este folosit din timpuri imemoriale. Romanii din zonele de deal si de munte prepara otetul de mere in fiecare toamna, folosindu-l apoi pe timpul lungii ierni contra diferitelor boli ori, pur si simplu, pentru mentinerea sanatatii. Desi nu este un panaceu, ar putea candida cu sanse serioase la acest titlu.Iata care sunt principalele categorii de afectiuni care raspund pozitiv la administrarea otetului de mere: reumatism,inapetenta, anemie, slabiciune corporala la porumbei, mai ales la pui, intareste embrionul,da un penaj mai stalucitor,administrat in apa la porumbei,stopeaza dezvoltarea bacteriile precum tricomonoza si salmonella.
Insa otetul de mere mai are si alte calitati, fiindca a preluat de la fructele din care este obtinut cateva substante in forma naturala extrem de utile pentru organism, dintre care:
potasiul – este un mineral esential pentru mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular. El regleaza activitatea inimii.
vitamina C – ajuta la asimilarea fierului necesar organismului, are efect preventiv in bolile infectioase.
vitaminele B1, B2 si B6 – au efect intineritor si intarzie aparitia semnelor batranetii. Au efect pozitiv asupra tonusului sistemului nervos central.
izoflavonoidele – sunt o categorie de substante organice care au un puternic efect antioxidant.
magneziul si fosforul – rol foarte important in mentinerea sanatatii si echilibrului sistemului nervos. Au, de asemenea, efecte favorabile asupra sistemului imunitar si favorizeaza consolidarea oaselor.
In toate cartile de speciatiate este recomandat, ca otetul de mere sa fie administrat 5-10 ml la litru de apa, minim o data pe saptamana.

Atentie!
Nu administrati otetul de mere zilnic pe o durata lunga de timp, pentru ca slabeste imima.



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 1
dorusimada 24 martie 2016  
interesanta descriere
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.